Transparència per temes

Alcadia

ALCALDIA

Per la vostra comoditat, s'ha habilitat aquest apartat, on podeu trobar accés directe a totes les seccions i enllaços externs orientats expressament a oferir dades de transparència:

Tota l'activitat de l'Ajuntament que es concreta en les decisions i accions que adopta l´administració tenen el seu seguiment des de l'àrea de Secretaria Municipal.

En aquest apartat es poden trobar les documentacions relacionades amb procediments i sol·licituds que es poden dur a terme i la seva correcta presentació protocol·lària. També informacions de les activitats que es duen a terme, com ara expedients sancionadors, ordenances reguladores i sessions plenàries.

Acció social

Acció SocialEn aquest apartat podeu trobar dades de transparència amb relació a Acció Social i les seves activitats, com ara pressupostos i les ajudes que han atorgat.

Comunicació i Noves Tecnologies

COMUNICACIÓ I NOVES TECNOLOGIESA través d'aquest apartat es pot accedir a informació econòmica sobre l'àrea de Comunicació i Noves tecnologies, així com ha estudis dels mitjans de comunicació i d'audiència.
 

Economia i Hisenda

ECONOMIA I HISENDAEn aquesta secció es pot accedir a tota la documentació i presa de decisions que té a veure amb els números de l'Ajuntament: pressupostos municipals, compte general, dietes dels càrrecs, etc.

Espai públic

ESPAI PÚBLICA través d'aquest apartat podeu trobar informació i horaris sobre la neteja viària realitzada per les brigades municipals del poble.

Promoció econòmica i Ocupació

PROMOCIÓ ECONÒMICAEn aquest apartat podeu trobar dades i informacions transparents sobre la situació laboral, ocupacional i l'activitat econòmica d'Arenys de Munt.

Seguretat i mobilitat

SEGURETAT I MOBILITATEn aquest espai es poden trobar dades, estudis i documentacions referents a l'activitat de la Policia Local i a la mobilitat del municipi.

Govern Obert de Gencat.cat

Espai subministrat per la Generalitat de Catalunya on els Ajuntaments pugen informacions i documentacions d'interès per la ciutadania, com ara informació institucional, de gestió econòmica, sessions plenàries, etc.
 

CIDO, Diputació de Barcelona

També podeu consultar les dades d'Arenys de Munt al CIDO de la Diputació de Barcelona.


CIDO

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 09-07-2020 19:14