Programes i serveis

Punt d'Informació Juvenil

És un espai gratuït creat per oferir tota la informació que pugui interessar sobre treball, formació acadèmica, cursos, tallers, mobilitat internacional, associacionisme, participació, salut, oci, cultura, habitatge, esport…

Ho podeu trobar a l'Espai Jove (edifici de l'Escorxador). Horari: de dilluns a divendres de 2/4 de 5 a 8 de la tarda. Matins: hores concertades trucant o enviant missatge via WhatsApp al 667 18 22 81.


Lloguer de bucs d'assaig (servei temporalment no disponible)

L'equipament juvenil compta amb un buc d'assaig que es lloga a totes aquelles persones que tinguin menys de 30 anys. Per a més informació, cal adreçar-se al Punt d'Informació Juvenil (Espai Jove) o trucar o enviar missatge WhatsApp al 667 18 22 81.


Projecte Brigada Jove

Projecte d'inserció laboral per a aquells i aquelles joves empadronats/des al poble i que tinguin entre 16 i 18 anys. Es contracten 16 joves entre els mesos de juliol i agost per treballar amb la Brigada Municipal. Aquest projecte té com a objectiu afavorir la cohesió social i la participació juvenil mitjançant la implicació dels i les joves en la millora del poble.

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb Joventut o amb l'àrea d'Espai Públic.


Projecte de prevenció de riscos a l'adolescència

Projecte que es du a terme a l'institut del municipi, on es desenvolupen tallers de prevenció en les temàtiques que envolten la població adolescent com salut, educació emocional, sexualitat i oci nocturn i els seus riscos derivats. L'objectiu del projecte és que l'alumne adquireixi la informació suficient per poder prendre decisions a consciència.


Pressupost Participatiu Jove

Pressupost participatiu que engloba la població adolescent i jove. Els joves presenten projectes per dur a terme al poble en matèria de joventut i mitjançant votacions es tria el projecte a realitzar. L'objectiu del projecte és que els joves facin un exercici de democràcia directa, ja que decideixen com gestionar una part del pressupost de joventut; a la vegada, posen en valor les propostes i iniciatives de les persones joves i s'impliquen a organitzar accions al municipi. Podeu consultar el Pressupost Participatiu Jove 2019 aquí.


Comissió Jove

Grup de joves autogestionats que organitza diferents actes i activitats adreçades a persones joves del municipi. L'objectiu de la comissió és promoure la participació juvenil al poble i oferir una oferta d'oci i lleure adreçada a les persones joves del poble.

Per a més informació, adreceu-vos al Punt d'Informació Juvenil (Espai Jove, edifici Escorxador) o trucant o enviant missatge WhatsApp al 667 18 22 81.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 10-07-2020 11:48