Arenys de Munt reprèn el fil de l'activitat cultural amb la commemoració del Dia Europeu de la Música

Última revisió 25-06-2020 20:28
23/06/2020

El passat diumenge, 21 de juny, es va celebrar el Dia Europeu de la Música a Arenys de Munt, una festa que va servir també per celebrar l’inici de l’estiu i la represa de l’activitat cultural al poble després del confinament. Es va celebrar amb diversos concerts de grups i artistes del poble, en total dues hores de música de qualitat i feta a casa.

Els concerts es van fer a l’aire lliure, als jardins de Can Borrell, i hi van assistir un centenar de persones. En tot moment es van respectar les mesures de seguretat i el públic estava agrupat per unitats familiars, amb la separació pertinent entre grups. Va ser el primer acte cultural postconfinament i la resposta de la gent va demostrar que la ciutadania d’Arenys de Munt té ganes de consumir cultura i espectacles.

En acabar els concerts, tot el públic assistent i els músics van cantar conjuntament la cançó Al·leluia de Leonard Cohen, seguint així la iniciativa de l'Acadèmia Catalana de Música, juntament amb la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) i Òmnium Cultural, per tal que es cantés a tot el país aquesta cançó, ja fos en versió catalana o original, i commemorar així el Dia Europeu de la Música.