Xerrada en línia sobre les ecografies fetals

Última revisió 18-11-2020 10:58
10/11/2020

L’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva de la Metropolitana Nord de l'Institut Català de la Salut organitza una xerrada en línia sobre les ecografies que es fan al llarg de l’embaràs, que tindrà lloc el dimarts 24 de novembre de 4 a 6 de la tarda.

L’accés a l’activitat és gratuït, amb inscripció prèvia mitjançant aquest formulari, i està dirigida a dones i famílies que desitgin ampliar el coneixement sobre les ecografies fetals. Les professionals que hi participaran són ginecòlogues obstetres, especialistes en diagnòstic prenatal.

La xerrada està estructurada en quatre blocs informatius de vint minuts cadascun. Un primer d’introductori, en què s’explica què és una ecografia fetal i com es realitza; i tres més per aprofundir, concretament, en la informació que aporta aquesta tècnica de visualització en cada trimestre de l’embaràs. Es parlarà d’aspectes com quan es fan i què es pot veure dels futurs nadons en cada etapa de l’embaràs, quines ecografies fetals existeixen i amb quin motiu es programen. Al final es reserva un espai perquè les persones que hagin seguit la xerrada puguin expressar dubtes i fer preguntes al respecte.

Podeu consultar el programa de la sessió per ampliar la informació.

Ecografies fetals
Ecografies fetals