Donacions al Centre de Distribució d'Aliments DISAM

Última revisió 20-09-2022 12:53
20/09/2022

L’entitat Creu Roja fa una donació de quaranta-sis paquets de pinso d’animals al Centre de Distribució d’Aliments DISAM, que seran distribuïts a persones vinculades al servei que tinguin gossos o gats com a animals de companyia.

En la línia d’aquesta iniciativa, el passat 18 de setembre les inscripcions de l’activitat Marxa Nòrdica en Família, organitzada per la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de l’Ajuntament, es va determinar que serien productes d’alimentació i higiene per al DISAM.

Sumant-se a la causa i aprofitant l’esdeveniment de la Marxa Nòrdica, un grup de voluntaris i voluntàries que col·laboren amb el DISAM van organitzar un punt de recollida de productes de primera necessitat, situat a la plaça de l’Església.

Les iniciatives van tenir molt bona acollida per part dels vilatans i vilatanes, que van respondre amb aportacions molt significatives que es repartiran a les unitats familiars que es troben en situació de vulnerabilitat i són usuàries del DISAM.

Donacions com aquestes, provinents tant de persones a nivell particular com de les entitats, són gestos que posen de manifest la sensibilitat i la solidaritat de la població vers totes aquelles famílies que malauradament estan travessant situacions complexes a nivell socioeconòmic en un moment tant incert com l’actual.