Entitats


Les associacions d’Arenys de Munt juguen un paper clau en el foment de la participació ciutadana i l’associacionisme. Aquestes entitats reflecteixen la diversitat i la riquesa cultural del municipi, promovent activitats en àmbits com la cultura, l’esport, l’educació i el benestar social. L’existència d’un ric teixit associatiu a Arenys de Munt no només reforça els llaços comunitaris, sinó que també ofereix espais per a l’expressió personal i col·lectiva, així com per a la implicació en iniciatives que milloren la qualitat de vida al poble. La participació en aquestes associacions permet als ciutadans exercir un paper actiu en el desenvolupament i enfortiment de la seva comunitat.

En aquesta secció podeu trobar les diferents entitats que hi ha a Arenys de Munt i informació relativa a com crear-ne una i com donar-la a conèixer:

Entitats d'Arenys de Munt

CREAR UNA ASSOCIACIÓ:

Per tal de poder operar com a entitat, cal haver creat l'associació/entitat. Per saber els tràmits i requisits necessaris per crear una associació, us podeu adreçar al web de la Generalitat de Catalunya:

Entitats - Generalitat de Catalunya

Si el tràmit per donar-se d'alta al Registre d'Associacions del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya es fa en línia, s'aplica una reducció d'un 50%. A més, aquí podreu trobar alguns dels documents necessaris.

Posteriorment, i per tal d'operar a Arenys de Munt i poder gaudir dels beneficis/ajuts per a entitats, caldrà registrar-se al Registre Municipal d'Entitats (tràmit gratuït). Segons determina l'art. 29.4 del Reglament de Participació Ciutadana, caldrà aportar, a més del comprovant d'inscripció en el Registre d'Associacions de la Generalitat de Catalunya, la següent documentació:

Caldrà tenir aquestes dades contínuament actualitzades, essent obligació de l'entitat comunicar qualsevol canvi que es produeixi a l'Ajuntament.


Per a més informació:

participacio@arenysdemunt.cat
 

PROCEDIMENTS

DOCUMENTACIÓ: tràmits necessaris per crear una associació

SUBVENCIONS

Adreceu-vos a la pàgina de subvencions.
 

DIRECTORI D'ENTITATS REGISTRADES

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 10-01-2024 08:15