Reglament d'Habitatges Desocupats


En el Ple del 13 de novembre de 2014 es va aprovar el Reglament d'Habitatges Desocupats amb caràcter permanent, per tal d'incentivar-ne la incorporació al mercat de lloguer social. Aquest reglament es va redactar a partir d'una proposta d'acord consensuada entre les formacions polítiques del municipi (CUP, ERC, CiU i PSC) i la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH).

La finalitat del reglament és garantir el dret de l'habitatge a la nostra vila, en uns moments en què hi ha gran quantitat d'habitatges buits en mans d'entitats financeres, fruit dels desnonaments hipotecaris. L'Ajuntament d'Arenys de Munt, si té constància que un habitatge està desocupat amb caràcter permanent, obrirà expedient administratiu amb una sèrie de condicions recollides en el reglament, crearà un registre municipal d'immobles desocupats i continuarà amb els criteris establerts i aprovats en aquest reglament.

El reglament recull les aportacions de la PAH i de tots els grups polítics municipals, i va ser consensuat i votat a favor per majoria absoluta.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 30-04-2021 08:55