Servei Local d'Ocupació


Qui som, què fem, què oferim?

L'objectiu general del servei és millorar el mercat de treball del municipi d'Arenys de Munt, tant pel que fa a l'accés com pel que fa a la qualitat i l'adequació entre oferta i demanda. Aquí podeu veure els serveis que oferim:

Serveis a les empreses

Serveis a les empreses: informació en temes de subvencions, assessorament en contractacions, assessorament en la definició de llocs de treball, preselecció i selecció tècnica de treballadors.

Prospecció d'empreses: contacte amb les empreses del territori per a col·laboracions entre empresa i Ajuntament. Concertem visita amb empreses que col·laboren en programes subvencionats o que posen ofertes de feina a la borsa per primera vegada.

Intermediació laboral: gestió d’ofertes de treball via la borsa de treball Xaloc. Poden posar ofertes les empreses ubicades al municipi o que exerceixin la seva activitat al municipi.

Accions de difusió del servei d'oferta: publiquem qualsevol de les vostres ofertes de treball a la nostra borsa i us proposem els perfils professionals que s’hi adeqüen.

 

Serveis a la ciutadania

Itinerari de demanda: definim conjuntament l’itinerari per a persones que busquen ocupació o millora d’ocupació.

Club de Feina: Servei setmanal per ajudar-vos a posar en marxa la cerca activa de feina. Us donem tota la informació del mercat laboral i us posem els recursos que necessiteu a l’abast: la premsa, les ofertes, els llistats d'empreses, l'oferta formativa, telèfon i ordinadors.

Logo Club de Feina

Plans Locals d'Ocupació: gestió de la contractació subvencionada per la Diputació de Barcelona de persones aturades per a la realització d'una obra o servei a la comunitat.

Pacte Territorial per a l'Ocupació del Maresme: gestió d'accions de millora de l'ocupació a través del Pacte Territorial per a l'Ocupació del Maresme.

Accions formatives per a l'ocupació i per a la recerca de feina.

Assessorament a demandants.

Servei Local d'Ocupació: En què et podem ajudar?

Enllaços:

SERVEI LOCAL D’OCUPACIÓ
Informació sobre tràmits, formació, ocupació...

ON ENVIAR EL TEU CURRÍCULUM: EMPRESES
Envia el teu currículum a empreses de la zona del Maresme.

ON ENVIAR EL TEU CURRÍCULUM: ETT I BORSES
Inscriu-te a borses i ETT.

Responsable polític

Dades

Insertora laboral: Mercè Vives i Ballano

Adreça Rambla Francesc Macià, 59 08358 Arenys de Munt

Telèfon 937937980

Correu electrònic mvives@ademunt.cat

Horari de dilluns a divendres de 9 a 14 h