Òrgans de participació en línia

L'Ajuntament d'Arenys de Munt vol apropar l'Administració, la presa de decisions i la vida quotidiana del municipi als seus vilatans i vilatanes. D'aquesta voluntat han nascut tota una sèrie de mètodes de participació a través dels quals la població pot participar en la presa de decisions, fer arribar propostes a debatre, queixes a tenir en compte per l'Ajuntament, organitzar i donar a conèixer actes que es duran a terme i marcar l'agenda del poble, inscripció a fires i esdeveniments...

En definitiva, no volem només que els ciutadans i ciutadanes s'apropin a les qüestions administratives, sinó a la vida del poble en general.

A continuació podeu trobar els diferents òrgans de participació als quals podeu accedir mitjançant el nostre lloc web:

Propostes, queixes i suggeriments

A través d'aquest formulari podeu fer arribar qualsevol inquietud, proposta de millora per al poble o queixa concreta que tingueu respecte algun àmbit del municipi. Els comentaris rebuts no cauen en sac buit: són recollits i derivats als diferents departaments i àrees de l'Ajuntament, analitzats per aquests, i s'acaba emetent una resposta a l'interessat/da on se li explica la decisió presa al respecte i l'estat de la seva queixa o proposta.

Propostes, queixes i suggeriments

Participa a l'agenda

Arenys de Munt és un municipi que sempre aposta per la celebració d'actes de tot tipus, especialment de caràcter cultural, i es nodreix dels coneixements i l'alegria que se'n desprenen. Per incentivar la celebració d'aquests tipus d'actes i més, i potenciar la seva difusió, es va crear la possibilitat que els vilatans i vilatanes poguessin informar l'Ajuntament dels actes que es duran a terme al poble i que encara no figuren a l'agenda.

Participa a l'agenda

Inscripció a les fires locals

Una altra opció que podeu dur a terme és inscriure-us per participar a les diferents fires locals que es duen a terme a Arenys de Munt, com ara la Fira de la Maduixa o la Fira de la Cirera d'en Roca.

Inscripció a les fires locals

Pressupost Participatiu

Cada any l'Ajuntament d'Arenys de Munt pregunta als seus habitants en què i com volen invertir el Pressupost Municipal. L'objectiu d'aquesta iniciativa municipal és donar veu i vot als veïns i veïnes d'Arenys de Munt en la presa de decisions que afecten els pressupostos.

Actualment la fase d'execució dels projectes més votats es troba vigent. Tan aviat com aquests s'hagin valorat, s'anunciaran els guanyadors i podreu fer seguiment de la seva evolució.

Pressupost Participatiu 2019

Com a conseqüència d'aquesta iniciativa, s'ha desenvolupat el Pressupost Participatiu Jove, orientat a destinar part del Pressupost a propostes i projectes del jovent.

Pressupost Participatiu Jove

Consells municipals

En aquest apartat hi podeu trobar tots els consells municipals i com us hi podeu inscriure.

Consells municipals

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 10-07-2020 13:04