Estic buscant feina

Busques feina? En aquest apartat trobaràs tota la informació i recursos del SLO orientats a aquest objectiu.

Acredita't

Has estat treballant en algun lloc i has guanyat una experiència que no tens acreditada de forma oficial? Això pot canviar amb aquest procediment:

Què és l'acreditació?

El procediment d'avaluació i acreditació de competències professionals adquirides mitjançant l'experiència laboral o vies no formals de formació permet a les persones que hi participen aconseguir una certificació que els pot servir per arribar a obtenir un certificat de professionalitat, un títol de formació professional o totes dues coses.

Aquest procediment permet demostrar que la persona capacitada per desenvolupar una activitat professional en la qual ja té experiència pot aconseguir una acreditació oficial. El procediment implica que la persona interessada ha d'assistir aproximadament a cinc sessions presencials en el centre assignat.

Acredita't

Llocs web per aconseguir treball

Una recopilació de llocs web dissenyats amb l'objectiu de promocionar ofertes de feina.

Enllaços web per trobar feina

APPs per trobar feina

Un recull de les aplicacions mòbils més utilitzades per aconseguir un nou lloc de treball.

APPs per trobar feina

Feina Activa, Generalitat de Catalunya:

Portal de feina del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).

Feina Activa SOC

Brigada Jove

La Brigada Jove és un projecte d'inserció laboral per a aquells i aquelles joves empadronats/des al poble i que tinguin entre 16 i 18 anys. Es contracten 16 joves entre els mesos de juliol i agost per treballar amb la Brigada Municipal.

Brigada Jove

 

Ofertes de feina del SLO

La Xarxa de Serveis Locals d’Ocupació de la província de Barcelona, impulsada per la Diputació de Barcelona, està formada per 165 Serveis Locals d'Ocupació amb un abast territorial de més de 200 municipis.

Ofertes de feina

Ofertes de feina del XALOC

Les ofertes de treball publicades per la Xarxa de Serveis Locals d'Ocupació.

Ofertes de feina del XALOC

Programa Garantia Juvenil

A través del programa dels àmbits estatal i europeu Garantia Juvenil podràs accedir a ofertes de feina orientades a un perfil jove i a formacions que et seran d'utilitat de cara al futur. És una iniciativa promoguda per la Unió Europea per tal de reduir l'atur juvenil i promoure la incorporació de les persones joves al mercat de treball.

Està adreçada a persones joves que tenen més de 16 i menys de 30 anys, que actualment no treballen ni estudien i que tampoc realitzen cap formació, amb l'objectiu de rebre una oferta d'ocupació, d'educació contínua, de formació o una estada de pràctiques en el marc de l'oferta de programes disponibles.

Per a més informació i inscripcions, adreceu-vos al Punt d'Informació Juvenil o cliqueu aquí:

Garantia Juvenil

Recursos per trobar feina

Documents i materials orientats a oferir-te suport de cara a afrontar millor la recerca de feina.

Recursos per trobar feina

 

 

Recorda que sempre pots presentar-te al Servei Local d'Ocupació, al carrer Sant Pau n. 2 d'Arenys de Munt, per accedir als nostres serveis i rebre ajuda o assessorament.

Et pot interessar

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 03-08-2020 09:50