8 de març, Dia Internacional de les Dones

Última revisió 02-03-2022 11:09
02/03/2022

El 8 de març, Dia Internacional de les Dones, es commemora la lluita de les dones per la seva participació a la societat i un desenvolupament íntegre, en peu d’igualtat amb els homes. Aquesta diada s’utilitza per donar visibilitat a la desigualtat de gènere i reivindicar la lluita per una igualtat efectiva dels drets de les dones en tots els àmbits de la societat. Enguany, des de l’Ajuntament s’han preparat actes per conscienciar i donar visibilitat a les dones, així com per homenatjar-les.

El dissabte dia 6 de març, a les 7 de la tarda, a la Sala Gran del Centre Moral podrem gaudir del cabaret musical Akelarre, amb The Feliuettes.

The Feliuettes retornen al cabaret més genuí, amb música, gamberrisme, reivindicació, comèdia i autoparòdia, dirigides per Míriam Escurriola. Alhora, ens conviden al seu aquelarre, on ens interpel·len, es pregunten sobre el món que els ha tocat viure i sobre com transformar-lo, sent dones. A través de l’esperit nascut del cabaret més personal, personatges inesperats posaran en qüestió situacions quotidianes i no tan quotidianes, deformant-les amb un mirall ple de possibilitats. Humor negre, faula idiota i perversa, el kitsch, l’absurd, l’stand up comedy, l’esperit punk… Ingredients en el còctel per parlar amb llibertat i humor. En aquest enllaç es pot veure un fragment de l’actuació.

El dimarts 8 de març, Dia Internacional de les Dones, a la 5 de la tarda a la plaça de l'Església es farà la lectura del manifest, que enguany ha estat creat des de la Taula per a la Diversitat. Seguidament, gaudirem i ens empoderarem amb el taller de risoteràpia que ens oferirà Silvia López, terapeuta Gestalt i corporal, i risoterapeuta. (Hi haurà un obsequi per a totes les persones participants al taller de risoteràpia.)

A 2/4 de 7 de la tarda hi haurà una actuació musical amb Elia García Cervera i Gara & Paula de l'Aula de Música d'Arenys de Munt. És hora que les dones conquereixin els escenaris.

Totes les activitats són gratuïtes i obertes a totes les persones que hi vulguin participar.

#LliureInclusiuiDePau