Fira de la Maduixa i Enotast DO Alella

Última revisió 04-05-2022 08:18
29/04/2022

El diumenge 8 de maig, a la plaça de l’Església, se celebrarà la Fira de la Maduixa 2022, on es podran trobar parades de maduixes dels productors del municipi, fira artesana i tallers infantils.

A les 11 h animarà la fira l’espectacle infantil El meu amic Brutus, de la companyia El príncep Totilau.

A l’edifici El Mercat, a les 12 h, es podrà gaudir de l’Enotast: “Tasta la terra de la pansa blanca i viu la ruta del vi DO Alella”, organitzat pel Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella, amb la col·laboració del Restaurant Fogons i l’Ajuntament d’Arenys de Munt. La sommelier Eli Vidal farà un maridatge amb tapes creades pel restaurant Fogons, que consistiran en mondadito Donostiarra i vol-au-vent farcit de carn cobert de formatge gratinat. Amb vi Pensa, d’Albert Federico Viticultor, i Cau d’en Genís, d’Alta Alella.

Per a més informació i compra d’entrades, podeu accedir a aquest web.

Diferents establiments d’Arenys de Munt participen del 29 d’abril al 29 de maig a les Jornades Gastronòmiques de la Maduixa de la Vallalta al Maresme, oferint les seves creacions elaborades amb la maduixa com a protagonista. Els establiments són L’Era Restaurant, pastisseria La Lyonesa i pastisseria L’Obrador.