Oberta la convocatòria del Concurs d'Emprenedoria

Última revisió 05-05-2022 08:32
05/05/2022

La convocatòria del Concurs d’Emprenedoria (assessoraments personalitzats per a persones emprenedores i formació per a la creació d’un projecte empresarial) ha estat publicada al BOP el dia 3 de maig i s’ha obert el període de presentació de sol·licituds, que finalitzarà el 4 de juliol de 2022.

Les persones que vulguin ser assessorades personalment per a l’elaboració del pla d’empresa i preparar la seva presentació al concurs poden dirigir-se al Servei de Promoció Econòmica, trucant al telèfon 937937980 en horari de 9 a 14 h.

També s’han programat unes sessions formatives amb la col·laboració de PIMEC, impartides per la formadora Imma Estivill, emprenedora des dels divuit anys i consultora d’empreses. Aquestes sessions, de creació d’un projecte empresarial, estan emmarcades dins les primeres Jornades d’Emprenedoria d’Arenys de Munt, que tindran lloc a la masia de Can Borrell amb aquest programa:

  • Dimarts 17 de maig de 18.30 a 20.30 h: Com elaborar un projecte empresarial. Formació adreçada a persones interessades a aprendre a traslladar una idea de negoci a un projecte emprenedor viable des de zero.
  • Dijous 19 de maig de 18.30 a 20.30 h: Com vendre el nostre projecte. En aquesta sessió es treballarà l’argumentari de la venda: el DAFO, identificar la doble cara de la moneda, com argumentar per vendre i com identificar les necessitats de l’interlocutor.
  • Dimarts 24 de maig de 18.30 a 20.30 h: Habilitats necessàries per a la venda. En aquesta sessió es treballen les habilitats per la venda: com cercar la informació necessària, respostes assertives, com empatitzar i adaptar-se a l’interlocutor.

Per a inscripcions a la formació “Creació d’un projecte empresarial” i per assistir a les sessions programades en les primeres Jornades d’Emprenedoria d’Arenys de Munt, visiteu aquesta pàgina.

Per a més informació sobre el Concurs d’Emprenedoria d’Arenys de Munt, visiteu aquesta pàgina.