6è cicle Re-Vers

Última revisió 06-10-2023 14:04
24/07/2023

Del 31 d’agost al 9 de setembre podrem gaudir del 6è cicle d’arts poètiques Re-Vers, amb una bona varietat d’actuacions. Cal adquirir les entrades a través de Codetickets.

El dijous 31 d’agost, a les 20 h a la Sala d’Exposicions Mercè Paluzie, es presentarà el cicle amb la inauguració de l’exposició de Lluís Cadafalch No haver-te conegut seria terrible... Cadafalch és l’autor de la il·lustració del cartell del Re-Vers d’aquest any. L’entrada és lliure.

El divendres 1 de setembre, a la plaça de la República Catalana a les 21 h, es podrà gaudir de poesia i música amb Calem, el show, d’Anna Tobias i Jaume Madaula, i seguidament, a les 22 h, amb Concepcional, d’Oriol Sauleda i Lulú Martorell. L’entrada, que inclou aquestes dues actuacions, té un preu de 4 €.

El dissabte 2 de setembre a les 21 h es farà, a la Sala Corrioles del Centre Moral, un maridatge poètic amb Clara Antúnez i Dora Cantero. L’entrada té un preu de 4 €.

El divendres 8 de setembre, a la plaça de la República Catalana a les 21 h, hi tornarà a haver poesia i música amb Varosha, de Mireia Calafell i Björt Rùnars, i seguidament, a les 22 h, amb Goigs posthumans, d’Anna Pantinat i Panotxa. L’entrada, que inclou les dues actuacions, té un preu de 4 €.

Finalment, el dissabte 9 de setembre Joan Colomo tancarà el cicle amb el concert Disc trist a les 22 h a la plaça de la República Catalana. El preu de l’entrada és de 4 €.