Obertes les inscripcions al taller de creixement personal

Última revisió 19-01-2024 13:01
19/01/2024

Un any més, l’Ajuntament d’Arenys de Munt aposta pel benestar emocional dels vilatans i vilatanes. És per això que promou la realització d’aquest nou taller de creixement personal per a totes aquelles persones que desitgin viure amb més plenitud i benestar, sentir-se millor amb elles mateixes i relacionar-se des de la calma i l’assertivitat amb l’entorn.

El taller de creixement personal és un espai de trobada on descobrir el nostre potencial, on crear xarxa entre nosaltres (perquè els recursos i experiències d’una persona poden ser font d’inspiració per a altres), on sentir-nos escoltades i acollides; un espai on aprendre a viure amb la incertesa del dia a dia i a no sentir-nos soles.

El taller serà conduït per l’Anna Moore Forn, formadora i terapeuta especialitzada en gestió emocional. S’iniciarà el dia 15 de febrer i durarà fins al 30 de maig de 2024, tots els dijous de 10.30 a 12 h, a Can Borrell. L’activitat és totalment gratuïta.

Per fer la inscripció cal trucar al telèfon 646083707. Les places aniran per rigorós ordre d’inscripció, prioritzant les persones que no han realitzat mai el taller.