Videofòrum intergeneracional Radars

Última revisió 01-02-2024 10:05
31/01/2024

El passat divendres 26 de gener, Radars va fer una projecció d’imatges antigues d’Arenys de Munt.

El projecte va comptar amb la participació de l’alumnat de l’Institut Domènec Perramon, que va establir un debat obert amb les persones usuàries de Radars.

Les imatges, projectades a l’edifici El Mercat i que podeu veure aquí, han estat cedides pel Sr. Vicenç Zamora Cañameras, amant de la fotografia i col·leccionista des de fa més de trenta anys.

Algunes de les temàtiques de les fotos són les processons, els concursos de llenyataires o els autobusos de línia que circulaven pel poble als anys 30 i 40 del segle XX, alguns conduïts per dones.

Les persones grans d’Arenys de Munt que hi van intervenir van identificar-hi familiars o coneguts i van explicar a les noves generacions elements i aspectes del poble ja desapareguts. Els nois i noies de primer i segon d’ESO van fer moltes preguntes sobre el passat del municipi.

Radars és un projecte dels Serveis Socials de l’Ajuntament d’Arenys de Munt que vol assolir la soledat zero en la gent gran del municipi. Si voleu participar-hi com a voluntaris o voleu ser beneficiaris d’aquest servei, podeu posar-vos-hi en contacte al telèfon 93 793 77 10, de 9 a 14 h de dilluns a divendres, o al correu electrònic radars@arenysdemunt.cat.