Festes del Remei 2024

Última revisió 09-04-2024 10:35
27/03/2024

Aquest mes d’abril Arenys de Munt celebrarà les Festes del Remei, amb actes per a tots els públics, que aquest any comptarà majoritàriament amb la participació d’artistes i grups locals per potenciar i donar a conèixer el talent del poble.

Arrencaran el divendres 5 d’abril, a les 16.30 h a la plaça de Catalunya, amb jocs infantils de fusta. El mateix dia a les 22 h, hi haurà Nit de Disbauxa a la Sala Municipal, amb els grups Maturmen, Sala d’Star, Cova Negra i Woman.

El dissabte 6 d’abril començarà amb inflables gegants per a petits i grans al camp de futbol municipal d’11 a 14 h. A les 12 h, a l’edifici El Mercat, es farà l’Enotast, per al qual cal inscripció prèvia al preu de 8 euros en aquesta pàgina.

El mateix dia a les 14 h, a la Sala Municipal, es farà un dinar ball obert a tota la gent gran d’Arenys de Munt. Després del dinar, actuarà el grup de playback de l’Esplai “L’Amistat” i a les 17 h hi haurà ball amb el grup Los Sesenta y Pico Trío. L’aportació és de 13 euros i els tiquets es vendran per a taules senceres al bar de l’Esplai Verge del Remei fins al 4 d’abril o fins que s’esgoti l’aforament.

A les 18 h, a la plaça de l’Església, hi haurà tarda de concerts amb Manel Terensi, The Prisoners i Hola Hola. També es farà el primer Torneig d’Escacs, per al qual es podrà fer la inscripció a la mateixa plaça.

A les 18.30 h, al pati de l’Escola Sant Martí, es farà el VII Birràrium, un concurs d’apilar caixes de cervesa per parelles. Les inscripcions es faran allà mateix a partir de les 18 h.

El 6 d’abril finalitzarà amb la Nit de Rauxa, a partir de les 22 h a la plaça de l’Església. Inclourà actuacions de The Waves, Abraçafanals, Epic Hope, Lád Cúig, Saletas & Lil Guex i DJ T-Masso.

El diumenge 7 d’abril se celebrarà l’Ofici en honor a la Verge del Remei a les 11 h a l’Església Parroquial. En acabar l’Ofici, a les 12 h, es farà una cercavila de gegants amb les colles d’Argentona, Caldes d’Estrac, Pineda de Mar, Sant Antoni de Vilamajor i Arenys de Munt, que anirà del Pi Gros a la plaça de l’Església.

El mateix dia a les 17 h, hi haurà batucada amb el grup Quetoquitamare i correfoc amb la colla Diables Socarrimats dels Arenys, que anirà de la plaça Pep Ventura a la plaça de l’Església. En arribar a la plaça de l’Església, a les 18 h, Cia. Express hi oferirà una tarda de circ.

A les 19 h, el Centre Moral acollirà la XXXIII Diada de Cant Coral, amb la participació del Cor Femení Aloc, la Coral Veus de Munt, el Cor Infantil Tiamat de l’Escola de Música d’Arenys de Mar, el Cor de Gòspel d’Argentona i Cordedama de Sant Cugat del Vallès.

El dilluns 8 d’abril, que és festiu a Arenys de Munt, els més petits podran gaudir de l’espectacle de titelles En Pere de la Plaça, de Binixiflat, a les 11 h a la plaça de la República Catalana. Aquest mateix dia, les Festes del Remei acabaran amb una disco infantil a les 17 h a la Sala Municipal.