Benvinguda del nou curs escolar

Última revisió 10-09-2024 13:45
09/09/2024

El passat dijous 5 de setembre la regidora d’Educació i els equips docents dels centres educatius d’Arenys de Munt es van reunir als jardins de Can Borrell per donar la benvinguda al nou curs escolar 2024-2025.

La regidora va agrair als docents la seva tasca i els va encoratjar a continuar treballant per fer de les nostres escoles un espai de referència per al nostre alumnat. Els va informar que durant el curs es crearà el consell d'infants d'Arenys de Munt, amb l'objectiu que des de ben joves els infants s'acostumin a participar i col·laborar amb les administracions públiques, en tant que ells també son ciutadans de ple dret.

Mestres, professors i personal PAS de l’Escola Bressol La Petjada, les escoles Sant Martí i Sobirans, l’Institut Domènec Perramon, l’Aula de Música i el CFA Enric Camón van assistir a la recepció.

Aquest acte de benvinguda és un moment de retrobament del professorat i de compartir una estona distesament. Als mestres i professors nous que s’incorporen als nostres centres, se’ls lliura un dossier de benvinguda amb informació sobre Arenys de Munt, com ara característiques del poble, tradicions, festes i centres educatius.