Cinquanta anys de la Flama del Canigó a Arenys de Munt

Última revisió 26-06-2023 10:03
23/06/2023

Avui, divendres 23 de juny, se celebrarà, com cada any, l’arribada de la Flama del Canigó. Fa cinquanta anys que aquest esdeveniment es va començar a fer a Arenys de Munt, per la qual cosa hi haurà una exposició de fotografies.

L’acte de rebuda de la Flama i encesa de la foguera de Sant Joan tindrà lloc a partir de les 19.30 h a les Quatre Carreteres, on la Penya Apa Anem-hi d’Arenys de Mar entregarà la Flama als esportistes locals que enguany han aconseguit alguna fita important. La Flama arribarà a la plaça de l’Església abans de les 20 h. Es llegirà el manifest i s’encendrà la foguera de Sant Joan.

A partir de les 19 h, a la plaça de l’Església, hi haurà ballada de sardanes amb la Cobla Premià. L’acte es clourà amb la ballada popular de la Dansa d’Arenys de Munt, dirigida per dansaires de l’Esbart Dansaire del Centre Moral.

L’exposició de fotografies ha estat elaborada per una representació del grup de persones que fa cinquanta anys va portar la Flama del Canigó per primera vegada a la nostra població i a la comarca del Maresme. Podeu trobar-ne més informació en aquest cartell.