Col·laboració de l'Institut Domènec Perramon amb el projecte Radars

Última revisió 30-10-2023 13:31
27/10/2023

Dins el programa d’assignatures del curs 2023-24 de l’Institut Domènec Perramon, s’ha creat una comissió de projectes, conformada per l’alumnat de primer i segon d’ESO, que col·laborarà de manera activa en el projecte Radars d’Arenys de Munt.

Ho farà amb la participació a les properes revistes Croquetes, que es reparteixen a diferents entitats del poble i a les persones usuàries. A banda, prepararan alguna activitat lúdica per a les persones grans d’Arenys de Munt que s’hi vulguin sumar.

El divendres 20 d’octubre la tècnica de Radars, Elsa Gummà Serra, i la voluntària Olga Cambray Gispert van fer la proposta a la comissió, per tal de començar a posar fil a l’agulla i participar conjuntament en algunes de les properes activitats d’aquest projecte, que esdevé intergeneracional, per a l’enriquiment personal de joves i gent gran d’Arenys de Munt. Després de la proposta feta des de Radars, els nois i noies participants a la comissió van fer una pluja d’idees, de la qual van sortir molt bones propostes, que es duran a terme ben aviat.

Radars és un projecte comunitari d’Arenys de Munt que vol evitar que les persones grans se sentin soles. Si voleu participar-hi, podeu escriure al correu radars@arenysdemunt.cat o trucar al telèfon 93 793 79 82.