Detingut el presumpte autor dels robatoris amb força a vehicles i a establiments comercials

Última revisió 01-06-2023 13:24
31/05/2023

La detenció es va produir per part de la Policia Local la nit del passat dimarts 30 de maig gràcies a l’operatiu especial de vigilància coordinada de la Policia Local d’Arenys de Munt i Mossos d’Esquadra amb la col·laboració ciutadana. Aquest operatiu es va activar com a resposta als robatoris a l’interior de vehicles i establiments comercials que hem patit les darreres setmanes.

El presumpte autor dels fets és un jove menor d’edat que ha estat detingut quan intentava entrar en una perruqueria ubicada al carrer Sant Antoni. Aquesta persona també és el presumpte autor del robatori amb força a un supermercat de la rambla Sant Martí, ja que en l’escorcoll en el moment de la detenció tenia objectes sostrets de l’esmentat establiment. Aquest jove ja estava investigat per part de la Policia pel presumpte robatori a una altra perruqueria i un altre supermercat, succeïts el passat 27 de maig.

Pels vestigis trobats pels agents en el moment de la detenció i la identificació pels robatoris amb força a establiments, es pot deduir que aquesta persona podria haver participat en els robatoris amb força a l’interior de vehicles. Aquests fets es continuaran investigant per part dels cossos policials. El menor passarà a disposició de la fiscalia de menors.

Detingut robatori
Detingut robatori