Fira de productes d'Arenys de Munt Kilòmetre AdM

Última revisió 02-06-2023 13:38
01/06/2023

El diumenge 18 de juny se celebrarà a Arenys de Munt una nova fira de productes d’Arenys de Munt, la Fira Kilòmetre AdM, que tindrà lloc a la plaça de l’Església durant el matí, amb parades de productes d’alimentació i artesania elaborats al municipi.

Hi ha programades diverses activitats per a infants i adults.

De 10 a 12 h, el públic familiar podrà gaudir d’una ruta pel parc de Can Jalpí, on els més petits descobriran l’entorn natural i recolliran diferents elements del medi amb els quals després faran un taller a la plaça de l’Església. El punt de trobada és la Central. És una activitat gratuïta i cal inscripció prèvia en aquesta pàgina.

A les 12.30 h, es farà la representació d’un conte infantil amb Kamishibai.

De 10.30 a 13.30 h, hi haurà tallers de manualitats infantils a la plaça de l’Església.

De 10.30 a 12.30 h, per al públic adult s’ha preparat la Ruta de la Guerra de 1936 a 1939, a càrrec de Francesc Forn i Salvà del Col·lectiu pel Museu Arxiu d’Arenys de Munt. El punt de trobada és l’aparcament de Can Globus. Activitat gratuïta. És una activitat gratuïta i cal inscripció prèvia en aquesta pàgina.

A les 12 h, a l’edifici El Mercat, es farà l’Enotast, un tast de vins de la DO Alella maridat amb productes de temporada i proximitat; activitat organitzada pel Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella i amb la col·laboració del restaurant Fogons. Té un preu de 8 € i cal inscripció prèvia en aquesta pàgina.

Aquesta nova fira sorgeix amb la intenció de fusionar les dues fires que tradicionalment se celebraven al municipi, la Fira de la Maduixa i la Fira de la Cirera d’en Roca, creant una fira més completa i innovadora que se centri en els productes elaborats al municipi.