La primera reunió sobre les obres de la plaça del Sindicat reuneix una seixantena de veïns i veïnes

Última revisió 27-10-2022 14:54
27/10/2022

El passat 25 d’octubre va tenir lloc al Centre Cívic Can Mallol de la Torre una primera reunió amb el veïnat dels carrers afectats per les obres de la plaça del Sindicat: rial Pasqual, carrer Jacint Verdaguer i carrer Pasqual.

Hi van participar una seixantena de veïns i veïnes, que van exposar la necessitat de tenir en compte la recollida d’aigües i l’afectació a la mobilitat. Aquestes qüestions s’han traslladat a l’equip tècnic per tenir-ho present en les fases d’execució de l’obra, posant èmfasi a ampliar la capacitat hidràulica de les reixes del rial Pasqual en contextos de pluja intensa.

En aquesta primera reunió es va exposar el projecte de les obres i les seves diferents fases amb la previsible afectació a la mobilitat. En relació amb la mobilitat, més enllà de les afectacions puntuals mentre dura l’obra, una de les preocupacions del veïnat és saber com quedarà resolta i acabada de manera definitiva l’obra. En aquest sentit, el govern municipal va avançar al veïnat present a la reunió que es tornarà a convocar una nova trobada per explicar el detall de les afectacions a la mobilitat, les solucions per minimitzar els seus efectes, la durada d’aquestes i com quedaran finalitzades les obres de la plaça.

Podeu veure el projecte en aquesta pàgina.