La Taula per a la Diversitat decidirà els actes del 25 de novembre aquest dijous

Última revisió 24-10-2023 10:15
24/10/2023

La Taula per a la Diversitat es torna a reunir el dijous 26 d’octubre, a les 20.30 h a Can Borrell, per seguir treballant per un món més igualitari, amb menys discriminacions i violència, per evitar el masclisme i l’LGBTIfòbia.

Des del juny del 2021, la Taula ha estat reunint-se mensualment per debatre, idear i dur a terme accions orientades a donar visibilitat a les dones i al col·lectiu LGBTI a través de campanyes, accions i activitats diverses.

Algunes de les campanyes que han nascut de la Taula i que s’han dut a terme han estat la campanya de sensibilització sobre el micromasclisme durant el novembre del 2021, amb la impressió de frases a tovallons i gots, el senyal de l’entrada del poble amb el lema “lliure, inclusiu i de pau” i la campanya per la igualtat del 2022 als comerços, amb la intenció de fer d’Arenys de Munt un poble més tolerant i respectuós. Actualment s’hi ha dissenyat una nova campanya per al 2023 i 2024, de la qual es mostrarà el resultat aquest mateix dijous, i es definiran els actes del dia 25 de novembre (Dia Internacional per a l’Erradicació de les Violències Masclistes).

Si teniu ganes de dir-hi la vostra, aportar idees i proposar noves línies d’acció, us hi esperem!