Primera edició de l'activitat Fem Dansa

Última revisió 16-05-2023 12:35
15/05/2023

L’alumnat de tercer de primària de les escoles Sant Martí i Sobirans d’Arenys de Munt, juntament amb el de les escoles de Sant Pol de Mar i Canet de Mar, va participar el passat divendres 12 de maig al matí a la primera edició del Fem Dansa, que va tenir lloc a Sant Pol de Mar.

Fins a tres-cents alumnes de les escoles dels tres municipis van participar en aquesta activitat formativa, que s’estructurava en tres fases: les sessions de formació per als mestres que porten a terme l’activitat als centres, el treball dels mestres amb els infants a la pròpia escola i la mostra conjunta amb tots els centres educatius participants, que es va celebrar divendres passat.

Aquesta iniciativa és pionera als centres dels tres pobles amb l’objectiu de treballar el llenguatge del cos, la dansa i la dansa tradicional, a més de donar eines i recursos per treballar la dansa dins de l’horari lectiu i millorar les competències expressives de l’alumnat dels centres.

A més, és un projecte que el Centre de Recursos Pedagògics del Maresme ha inclòs al Pla de Formació de Zona del professorat. És per això que els ajuntaments de Sant Pol, Canet i Arenys de Munt han arribat a un acord perquè la iniciativa tingui una continuïtat mínima de tres cursos escolars i que la mostra de final de curs es pugui celebrar a tots tres municipis.
 

Font: web de l’Ajuntament de Sant Pol de Mar.