S'obre la convocatòria de les beques menjador per al curs 2023-24

Última revisió 09-05-2023 12:34
08/05/2023

El Consell Comarcal del Maresme ha aprovat la convocatòria per a la concessió d’ajuts individuals de menjador escolar per necessitats socioeconòmiques i/o geogràfiques per al curs 2023-2024.

La prestació té com a objectiu ajudar l’escolarització dels nens i nenes de la comarca que cursin educació infantil de segon cicle, primària i/o secundària obligatòria i als quals no els correspon la gratuïtat del servei de menjador escolar. Per sol·licitar-la és condició indispensable que el centre educatiu disposi de servei de menjador escolar.

Els ajuts van destinats a totes aquelles famílies empadronades al municipi que tinguin infants escolaritzats als nivells d’educació infantil, primària i ESO, que compleixin els requisits marcats a les bases reguladores de la convocatòria i que no hagin sol·licitat els mateixos ajuts a altres administracions públiques.

El termini de presentació de sol·licituds s’obrirà el dimecres 17 de maig i es mantindrà actiu fins al divendres 16 de juny de 2023. Així, totes aquelles sol·licituds que es presentin fora d’aquest termini hauran d’esperar al mes de desembre del 2023 perquè siguin valorades.

Les sol·licituds d’ajuts es poden presentar de forma telemàtica a través de la Seu Electrònica o presencial a l’Oficina d’Atenció a la Vila de l’Ajuntament d’Arenys de Munt, entregant els impresos corresponents degudament emplenats.

El dimarts 23 de maig a les 10 h es farà una sessió informativa dirigida a les famílies per tal d’explicar el tràmit i clarificar possibles dubtes que puguin sorgir. Tindrà lloc a l’espai del Club de la Feina, ubicat a la part de darrere de la Sala d’Exposicions Mercè Paluzie (davant l’edifici Cotxeria; Serveis Socials).

S’adjunta la documentació següent: