XXI Fira de la Cirera d'en Roca

Última revisió 25-06-2021 08:23
18/06/2021

El 24 de juny se celebrarà la XXI Fira de la Cirera d’en Roca, que l’any passat no es va poder fer a causa de la crisi sanitària provocada per la COVID-19.

La fira estarà ubicada a la Riera (rambles Sant Martí i Francesc Macià), en un recinte tancat amb tres punts de control d’accés i aforament: un a la rambla Sant Martí, davant de la Policia Local, un al rial Bellsolell i un altre a l’Ajuntament. Dins el recinte hi haurà les parades de venda de cireres i la fira artesana. Per garantir les mesures necessàries de prevenció seguint el protocol que marca el Procicat, hi haurà fixat un nombre màxim d’aforament.

A causa de la situació actual, malauradament no es podrà comptar amb la presència de les puntaires i algunes de les activitats pròpies de la fira tampoc es podran dur a terme, però s’han programat unes actuacions, que es faran al pati de l'Escola Sant Martí i amb totes les mesures de seguretat:

  • A les 17.45 h, Inauguració oficial de la fira.
  • A les 18 h, Concert infantil amb The Penguins Ballant damunt la lluna. Reserva d’entrades (imprescindible) en aquesta pàgina.
  • A les 21 h, Cantada d’havaneres amb Port Bo. Reserva d’entrades (imprescindible) en aquesta pàgina.

Els restaurants i pastisseries d’Arenys de Munt també se sumen a aquest esdeveniment, oferint les seves creacions als seus establiments des del 19 de juny fins al 11 de juliol. Concretament, en aquesta edició hi participen els següents establiments: Restaurant Collsacreu, L’Era Restaurant, El Rostidor i les pastisseries La Lyonesa i L’Obrador.

XXI Fira de la Cirera 2021
XXI Fira de la Cirera 2021