Oberta la convocatòria 2021 d'ajuts per a persones amb discapacitat (PUA)

Última revisió 23-09-2021 10:25
23/09/2021

S’ha obert la convocatòria d’ajuts PUA (prestació d’atenció social a les persones amb discapacitat). Aquesta prestació té per objecte contribuir a les despeses ocasionades per l’adquisició de productes i actuacions destinades a permetre la promoció de l’autonomia personal de les persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial amb mesures compensatòries per tal de millorar-ne la qualitat de vida i fomentar-ne la integració social.

Algunes de les ajudes contemplades en aquest programa són: llit articulat, baranes de llit, matalàs antiescares, cadira de dutxa i vàter, plataforma abatible de dutxa, hamaca banyera per nens, reductor de seient amb subjeccions, grua, motor propulsor per a cadira manual per a l’assistent, cadira d’interior de posicionament, falca de posicionament, material per a la comunicació i accés a l’ordinador, rampes manuals portàtils, taula adaptada i protector de cap, entre altres. També es poden demanar ajuts per a l’adaptació del vehicle.

El termini per a la presentació dels formularis de sol·licitud és des de les 9 h del 22 de setembre a les 14 h del 21 d’octubre de 2021.

Per a més informació, podeu consultar la normativa aplicable.

Les sol·licituds s’han de presentar mitjançant el formulari de sol·licitud que es pot obtenir a les dependències del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies o a través d'Internet, a l'apartat “Formularis i documentació” del web del Departament.

Per a més informació, podeu consultar aquesta pàgina.

Benestar Social
Benestar Social