Aliança Educació 360


L’Aliança Educació 360 és una iniciativa educativa, social i política que entén la comunitat i el municipi com un ecosistema educatiu local, capaç de connectar els aprenentatges que es produeixen en tots els temps i espais de la vida de les persones. Està impulsada per la Diputació de Barcelona, la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya i la Fundació Jaume Bofill.

Aquest plantejament vincula l’escola, les famílies i tots els agents i recursos de la comunitat,  vetllant per garantir l’equitat i la igualtat d’oportunitats. El repte és que tothom tingui més i millors oportunitats educatives en tots els temps i espais de la seva vida i connectar l’educació i els aprenentatges entre el temps lectiu i el no lectiu així com entre els diversos àmbits educatius. Cal que l’accés a noves oportunitats educatives es faci amb equitat, sense exclusions, i que cada persona construeixi el seu propi itinerari vital.

L’Ajuntament d’Arenys de Munt s’ha adherit al manifest de l’Aliança Educació 360 i es compromet al desenvolupament de les seves iniciatives.

Podeu trobar-ne més informació al web www.educacio360.cat.

Educació 360

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 22-05-2023 10:55