L'ABIC enceta la nova campanya de Nadal amb sortejos, regals i gimcana per a tots els clients

Última revisió 14-12-2020 13:41
11/12/2020

La nova campanya de l’Associació de Botiguers i Comerciants d’Arenys de Munt (ABIC) ofereix com a novetat el calendari d’advent, amb regal diari en una de les botigues de l’associació, formant una gran panera que se sortejarà el 8 de gener.

Com cada any, es continuarà fent el sorteig de la Grossa de Nadal, la gimcana adreçada als més petits i els abics (la moneda de l’associació), que es poden bescanviar per regals.

Aquesta campanya, que és una iniciativa conjunta entre l’Associació de Botiguers i Comerciants i l’Ajuntament d’Arenys de Munt, i que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, es presenta plena d’activitats, descomptes i regals:

  • La Grossa de Cap d’Any: sorteig de vals de 15 € i 20 € amb la terminació de la Grossa de Cap d’Any. La compra realitzada dona dret a entrar en el sorteig donant les dades al comerç.
  • Gimcana pels comerços: els participants hauran de buscar les figuretes del pessebre que hi haurà als aparadors de les botigues i emplenar un cartonet amb el nom de cada comerç i el número de la figureta. Un cop ple, el cartonet es portarà a una de les botigues de referència, i aquesta li donarà dotze figueretes petites de fusta amb les que s’haurà de muntar un pessebre. Caldrà fer la foto d’aquest pessebre i enviar-la per WhatsApp, i així entraran en el sorteig d’una tablet. Les fotos es penjaran al web i al Facebook de l’ABIC.
  • Calendari d’advent gegant exposat en un aparador de la Riera on hi haurà vals de regals dels diferents comerços. Cada matí, Ràdio Arenys de Munt es posa en contacte amb els comerços que surten aquell dia a la casella i parlen del comerç i del regal que han donat.
  • Bescanvi d’abics per regals: els abics que s’obtenen gràcies a les compres realitzades als comerços es poden bescanviar per jocs clàssics de la campanya “Tu i jo fem Arenys de Munt”, carmanyoles amb coberts inclosos, cantimplores i mascaretes.
  • Altres iniciatives: decoració a cada establiment amb boles decoratives amb informació de totes les promocions. Distribució d’un tríptic informatiu de la campanya, i a cada comerç es disposa de cartes dels Reis per als infants.