Oberta la convocatòria d'ajuts al lloguer per a persones majors de 65 anys

Última revisió 11-03-2024 08:41
06/03/2024

L’Agència Catalana de l’Habitatge de Catalunya ha obert la convocatòria d’ajuts al lloguer per a persones majors de 65 anys. L’objectiu és facilitar que les persones de més de 65 anys puguin fer front a la despesa de lloguer de l’habitatge on viuen habitualment.

Per accedir-hi, cal que els ingressos de la unitat de convivència no superin els 24.301,57 €/any i que el preu màxim del lloguer sigui igual o inferior a 900 euros mensuals, en el cas d’un habitatge, o els 450 €/mes si es tracta d’una habitació. El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el 27 de març de 2024.

Es pot fer la tramitació presencialment a l’Oficina d’Habitatge del Maresme (plaça Miquel Biada, 1 de Mataró) de dilluns a divendres entre les 9 i les 14 h.

La tramitació es pot fer temàticament a través de dos canals:

La documentació que s’ha d’aportar és la sol·licitud d’ajut emplenada juntament amb el contracte de lloguer, tots els rebuts de lloguer pagats de l’any 2024, la sol·licitud de la transferència bancària o document equivalent per a pagaments i la declaració responsable d’ingressos si escau.

Per a més informació, podeu visitar aquesta pàgina.

En cas de dubtes, podeu adreçar-vos al departament d’Acció Social de l’Ajuntament.