Aula d'Extensió Universitària d'Arenys de Mar

Aula universitàriaL'Aula d'Extensió Universitària d'Arenys de Mar per a gent gran és oberta a totes les persones adultes interessades en la cultura i en l'adquisició de coneixements, sense límit d'edat. Com a protagonistes de l'època que ens toca viure, és necessari tenir elements per conèixer les noves realitats d'un món que busca, canvia, pateix i viu un temps de llarga transició.

La formació continuada que ofereixen les Aules d'Extensió Universitària, associades i constituïdes en moltes ciutats de Catalunya i presents també en molts altres països, ens dona la possibilitat de continuar dia a dia el nostre creixement cultural.

La Universitat Pompeu Fabra tutela l'Aula i vetlla per la seva qualitat. Setmanalment conferències impartides per professors universitaris o professionals especialitzats tracten els temes segons el programa que tria l'Aula.

També al voltant de l'Aula s'ofereixen tallers que creiem continuaran gaudint del vostre interès.

La secretaria de l'Aula està oberta d'11 a 13 h, a la Riera Pare Fita, 31, 2a planta. Edifici Calisay. 08350 Arenys de Mar

L'Aula d'Extensió Universitària d'Arenys de Mar està adreçada a totes les persones dels dos Arenys que hi vulguin assistir.

Per a més informació, cliqueu en aquest enllaç.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 07-07-2020 14:49