Banc d'aliments

En relació al DISAM (Centre de Distribució Solidària d’Aliments d’Arenys de Munt), se segueixen repartint lots de menjar els dies establerts, tot reforçant el servei, augmentant els dies de repartiment i atenent noves altes d’usuaris arran de la situació en què apareixen noves situacions de vulnerabilitat. Tota aquesta tasca no seria possible sense la col·laboració de les entitats voluntàries, Càritas i Creu Roja, i es vol fer un agraïment especial a Creu Roja per l’esforç i col·laboració especial que estan realitzant aquests dies.

Paral·lelament, i gràcies al suport del grup de voluntaris creat al municipi arran de l’estat d’alarma, es reparteixen lots de menjar a domicili a persones vulnerables que no es poden desplaçar al magatzem del DISAM i/o que no tenen recursos.

Serveis Socials, en coordinació amb el grup de voluntaris, facilita que les persones que no poden sortir del domicili per fer la compra o anar a buscar els medicaments a la farmàcia puguin adquirir aquests productes. El suport a aquestes persones es fa a través del telèfon 662196537, que activa els voluntaris perquè facin aquesta gestió i portin els productes als domicilis, complint amb les mesures sanitàries i de seguretat que la situació requereix.

Es recorda que qualsevol consulta es pot fer a través del telèfon 937937710 o del correu electrònic ssocials@arenysdemunt.cat, en horari de 9 del matí a 2 del migdia, de dilluns a divendres.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 09-07-2020 11:25