Arrenca el procés participatiu de Ràdio Arenys de Munt

Última revisió 01-03-2024 11:46
01/03/2024

La municipalització i el pas de Ràdio Arenys de Munt a l’empresa municipal GUSAM portava també associat un procés on tots els veïns i veïnes puguin opinar i dir la seva al voltant de com volen que sigui l’emissora. Hi haurà una enquesta sobre el model de ràdio, consells sectorials on parlar-ne i un programa mensual amb experts i periodistes. També es proposa l’elecció d’un nou logotip per a l’emissora.

El govern considera que fer un procés participatiu perquè la ciutadania d’Arenys de Munt decideixi quin model de ràdio vol tenir pot ser una excel·lent manera d’involucrar la comunitat en la presa de decisions importants sobre els mitjans de comunicació locals. L’objectiu principal és decidir quin model de ràdio vol tenir la ciutadania.

En el procés hi haurà trobades temàtiques amb la ciutadania, una de les quals serà per parlar de la ràdio. I avui es posa en marxa una enquesta que estarà activa a xarxes socials i en paper per a qui no tingui Internet. Aquest n’és l’enllaç.

El fet que ara l’empresa municipal GUSAM gestioni Ràdio Arenys de Munt facilita l’aplicació de canvis. Durant el procés, que durarà tot aquest 2024, es farà un programa mensual de mitja hora, amb experts del món de la ràdio del Maresme i més enllà, per explicar què funciona millor en una ràdio municipal, per recollir idees i propostes que es puguin implantar a Ràdio Arenys de Munt. La idea és que sigui tema de conversa entre la població.