La família de la Mireia ja ha donat a la Vall d'Hebron els prop de 9.000 euros recollits a Arenys de Munt

Última revisió 23-03-2023 14:07
23/03/2023

L’equip mèdic d’oncologia infantil de la Vall d’Hebron ja ha rebut el taló amb els 8.926 euros que es van recollir a Arenys de Munt durant la Segona Jornada Solidària per la Cura de la Leucèmia Infantil, que es fa en record de la Mireia, una nena de deu anys que va morir l’any 2021 a causa d’aquesta malaltia.

Els pares i el germà de la Mireia van anar fins a la Vall d’Hebron a fer entrega dels diners per ajudar en la millora de la qualitat de vida dels pacients i familiars, ja que la recaptació es destinarà a la investigació i a fer més amable i acollidora la planta d’oncologia de l’Hospital Vall d’Hebron, a través del projecte “Realitat millorada”. La mare de la Mireia, Paqui Sánchez, ha explicat que segueixen recollint diners de persones que encara els fan aportacions, i ja van posant-ho en una guardiola per a la tercera jornada solidària, que es farà l’any vinent. També ha comentat que el dia de Sant Jordi posaran a plaça una parada per vendre roses i llibres, amb el nom “Mireia, l’estrella que més brilla”, i seguir recaptant diners per a la causa.

A l’acte d’entrega també hi van assistir l’alcalde d’Arenys de Munt, Josep Sànchez i Camps, i la regidora de Participació, Montserrat Batista i Alsina.