En el marc de la Festa Major d’Arenys de Munt, el diumenge 10 de novembre tindrà lloc una nova edició de l’Enotast, una experiència única per als amants del vi i la gastronomia. L’esdeveniment se celebrarà a l’edifici El Mercat a les 12 h, organitzat pel Consorci de Promoció Enoturística de la DO Alella.
Els reconeguts sommeliers Montse Velasco i Joan Lluís Gómez seran els encarregats de dirigir aquest maridatge de vins, que comptarà amb la col·laboració del restaurant Nigirú, responsable d’elaborar les tapes que acompanyaran la degustació. Els assistents podran gaudir de dos vins excepcionals: Can Matons Santa Maria de Martorelles i AUS Pét-Nat Rosé del Celler de les Aus, maridats amb tapes com crema dashi de farigola amb guanciale i temaki de costella de vaca del Pallars i yakiniku.
L’esdeveniment té un cost de 8 €, les places són limitades i és imprescindible fer inscripció prèvia en aquesta pàgina.